Not logged inRX8NL.COM
Forum Help Search Register Login
Up Topic Forum / Over het forum / Mijn complimenten voor de oprichters van dit forum
- By CasperRX-8 (Opper RX-8 spotter) [nl] Date 05-04-2009 09:25
Hierbij wil ik de mensen die dit forum opgezet hebben eens complimenteren met de manier waarop dit gedaan is. Nu ik sinds kort ook wel eens op een ander Mazda forum zit(zodat ik ook gewoon over mijn 3 mag lullen hahaha) zie ik des te duidelijker hoe overzichtelijk dit forum is,hoe makkelijk in gebruik het is en ga zo maar door. Klasse, dit mag ook wel eens gezegt worden!
- By Renesis (ForumPro) Date 05-04-2009 09:51
Hier ben ik het helemaal mee eens. Ik zit ook op het mx5 owners forum. Dat is best een drukke en onoverzichtelijke bedoeling vergeleken met dit forum. ;)
- By tjeu-groesselt (ForumPro) [nl] Date 05-04-2009 20:08
Ik sluit me natuurlijk aan bij de vorige posters. Het opzetten was één, maar het onderhouden is volgens mij nog een grotere prestatie. Waarvoor hulde natuurlijk!!!

Groetjes tjeu.
- By Leo (Rotary SuperSpammer) [nl] Date 06-04-2009 16:53
Dank. Graag gedaan.
- By Caecil (Rotary SuperSpammer) [de] Date 09-04-2009 18:49 Edited 09-04-2009 18:57
Bedankt.
Ik dicht mijzelf de rol van initiatiefnemer van dit forum toe. Ik had Eric van Dun, waarvan we destijds dachten dat hij de eerste RX-8 eigenaar van Nederland was, ontmoet via het Amerikaanse forum. Het leek me heel prettig om in onze eigen taal te kunnen discussiëren. En misschien wel mensen met een RX-8 in ons eigen taalgebied te ontmoeten.

Maar ik had zelf nooit een forum op internet kunnen realiseren. Eric ook niet. Die eer komt helemaal aan Leo toe. En Leo is ook nog steeds de verantwoordelijke voor het draaiend houden van software en hardware.

Leo, BEDANKT!

- By Lings (SuperForumposter) [nl] Date 10-04-2009 10:49
Loe bedankt
vorig jaar was er nog een dip met deze Forum.
maar je zie, het is allemaal weer goed gekomen.

Lings
- By CasperRX-8 (Opper RX-8 spotter) [nl] Date 14-04-2009 09:17
Laat ik trouwens ook maar meteen een compliment geven over hoe wij met elkaar omgaan hier op het forum en met hoeveel "respect" we over elkaars Rex praten... Tuurlijk is het moeilijk om een toekomstig klassieker als de RX-8 te "verprutsen" maar als je ziet hoe er op andere forum(s) gekat en gezeurt word over aanpassingen aan auto's! Daar kan je al afgemaakt worden als je chromen knipperlichten hebt laten monteren! (gelukkig hebben ze over mijn 3 niks te zeuren haha)
- By Renesis (ForumPro) Date 14-04-2009 12:24
Dan weet je in ieder geval dat je niet met echte autoliefhebbers te maken hebt. Echte autoliefhebbers waarderen de gedachte erachter.

Ik hou ook niet van bumpertuning en andersoortig kermisspul. Ik waardeer de tijd en inzet die er in zo'n project kan zitten wel. Ieder z'n eigen hobby. ;)

Ik spreek liever iemand die vol passie over zijn Fiat Panda verteld, dan iemand die een beetje patserig met z'n Porsche(de Golf in supercar land) loopt te showen.

Op het mx5 forum verklaarde mensen mij nog net niet voor gek omdat ik uiterlijk mee liet tellen bij de aanschaf van een Cold Air Intake. Ik hou nou eenmaal van carbonfiber en het oogt mooi met geopende motorkap. Dat mag van mij best wat meer kosten.
- By CasperRX-8 (Opper RX-8 spotter) [nl] Date 14-04-2009 16:47
Het gaat vooral om hoe iets gebracht word,

Iemand verteld vol trots over het feit dat hij/zij nieuwe velgen of een originele Mazda spoiler heeft laten plaatsen en laat dat zien met foto's en dan word op de volgende manier gereageerd: " Gadverdamme,dat ziet er ook niet uit!" Zeg dan gewoon: het is mijn smaak niet maar als jij er maar blij mee bent. Dat gaat hier gewoon op een hele andere manier,gelukkig:-)
- By Renesis (ForumPro) Date 14-04-2009 21:41
Vreemd dat veel mensen liever allemaal dezelfde auto's, huizen, kleding, schoenen, gezichten, lichamen, etc willen zien. Tenminste, dat idee krijg je tenminste een beetje bij sommigen.
Ik vind sommige creaties ook walgelijk. Toch zie ik ze graag. Het geeft een beetje extra kleur aan het overwegend grijze en saaie wagenpark.

Maar goed, dit is Nederland. Iets met hoofd boven het maaiveld steken.. ;)
Up Topic Forum / Over het forum / Mijn complimenten voor de oprichters van dit forum

Powered by mwForum 2.29.7 © 1999-2015 Markus Wichitill