Not logged inRX8NL.COM
Forum Help Search Register Login
Up Topic Forum / Over het forum / Markeer oud
- By Leo (Rotary SuperSpammer) [nl] Date 27-01-2008 21:08 Edited 27-01-2008 21:36
Markeer oud is in de laatste release van de software verwijderd. Tot plezier van de ontwikkelaar die het een verwarrende knop vond, en tot ongenoegen van vele anderen.
Je kunt je af- en weer aanmelden, dan zijn ze nieuw-indicaties weg, hetgeen altijd al de betekenis van de "nieuw" aanduiding schijnt te zijn geweest, namelijk alle postings sinds je laatste aanmelding. Zelf gebruik ik de nieuw aanduiding nooit, maar werk ik met Ongelezen. En met de RSS feed, dat is pas echt snel en handig. Je kunt dan (bijvoorbeeld) bovenin je browser in een keer zien welke bericht er nieuw zijn, zonder zelfs maar het forum daarvoor te bezoeken. Ik maar er wel eens een howto voor.

Gelukkig is de knop voor de echte liefhebber nog te vinden als je op Nieuw klikt in het hoofdscherm. Daar zit de Markeer Oud functie nog...

Excuses voor de degenen die de functie daar missen, ik zal kijken of ik de ontwikkelaar nog kan overtuigen het terug te zetten. Ik kan de software ook zelf aanpassen, dat heb ik in het verleden regelmatig gedaan, maar bij iedere update moet ik de software dan opnieuw aanpassen (patchen) en dat is allemaal weer extra werk..
 
- By Outjer (Circuitverslaafde) Date 29-01-2008 20:02
Bedankt Leo,

Even geprobeert , en ja die markeer oud knop zit gewoon onder nieuw
Geen enkel probleem verder hoor.

Outjer
Up Topic Forum / Over het forum / Markeer oud

Powered by mwForum 2.29.7 © 1999-2015 Markus Wichitill